Skip to content

Tuinontwerp

Wil je je tuin een boost geven? Heb je al ideeën of geen idee?

Ik kan meedenken over nieuwe aanplant of een (gedeeltelijke) herinrichting van je nieuwe of bestaande tuin. Daartoe maak ik een schetsontwerp en/of beplantingsplan met beplantingslijst. De uitvoering van het ontwerp en/of beplantingsplan kan door mij gebeuren. Wil je zelf meehelpen? Dat kan, leuk en handig!

tuinontwerp op schaal | Brouwer tuinontwerp

TUINONTWERP OP SCHAAL

Betreft het een herinrichting waarbij de tuin groots aangepakt wordt, dan adviseer ik de uitvoering deels uit te besteden aan een hovenier. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe schutting of schuur, het aanleggen van een terras of nieuwe bestrating, het graven van een grote vijver, het metselen van verhoogde borderranden, het aanleggen van verlichting. De hovenier kan het schetsontwerp uitwerken tot een tuinontwerp en aan de slag gaan. Je kiest zelf een hovenier of ik raad je er één of enkelen aan.

IDEE GEFIXT

VOOR

VOOR

NA

NA

Tuineigenaren in Den Bosch:

“Wij hebben voor Bianca Brouwer gekozen omdat we haar, en vooral ook haar eigen tuin kennen. En daar hebben we geen spijt van gekregen. Ze heeft goede ideeën en denkt vooral ook goed mee met wat je als tuineigenaar wilt. Ze heeft een aantal verschillende ontwerpen gemaakt, waarvan er één, in aangepaste vorm is gekozen. Wat ons nog erg opviel is hoe ontzettend hard ze werkte, tot het bijna te donker was om nog iets te doen. Wij zijn erg tevreden over hoe de tuin er nu uitziet.”

VOOR

VOOR

MEIDOORN KLAAR OM TE PLANTEN

MEIDOORN KLAAR OM TE PLANTEN

NA

NA

Berberishaag (zuurbes) vervangen voor een Crataegushaag (meidoorn) en rozenstruiken in Amersfoort

De Amersfoortse eigenaar vroeg mij advies voor het plaatsen van een nieuwe frisse, kat/hond-werende haag voor zijn hoekwoning. De oude Berberishaag (zuurbes) werd aan de zijkant van de woning vervangen door de in mei witbloeiende en in de herfst rode bessen dragende Crataegushaag (meidoorn). En aan de voorzijde van de woning door de rood bloeiende Rosa Stromboli (rozen struiken). Om de nieuwe beplanting goed aan te laten slaan werd plantgatverbeteraar Vivimus door de grond gewerkt. Paaltjes en hekwerk werden door de eigenaar zelf geplaatst. Laat de zomer nu maar komen!

KOSTEN


Schetsontwerp: vanaf € 50,=.

Beplantingsplan + beplantingslijst: vanaf € 70,=.

Arbeidskosten uitvoering ontwerp/beplantingsplan: € 32,= per uur.

Overige kosten:

  • (Biologische) meststoffen en bladaarde, aarde, beplanting, etc. worden apart gefactureerd.
  • Aanhangerkosten b.v. voor het vervoeren van (blad)aarde of beplanting: € 40,=.
  • Groenafvoer afhankelijk van het stortgewicht: tussen € 40 en € 55,=.
  • Reis- en benzinekosten indien uw tuin meer dan 10 km van Amersfoort-Centrum ligt.