Skip to content

Tuinontwerp

Wil je je tuin een boost geven? Heb je al ideeën of geen idee?

Ik kan meedenken over nieuwe aanplant of een (gedeeltelijke) herinrichting van je nieuwe of bestaande tuin. Daartoe maak ik een schetsontwerp en/of beplantingsplan met beplantingslijst. De uitvoering van het ontwerp en/of beplantingsplan kan door jezelf of een andere partij gebeuren. Of door mij, eventueel met jou hulp. Leuk en handig!

tuinontwerp op schaal | Brouwer tuinontwerp

TUINONTWERP OP SCHAAL

Betreft het een herinrichting waarbij de tuin groots wordt aangepakt, dan adviseer ik de uitvoering (deels) uit te besteden aan een hovenier. Bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe schutting of schuur, het aanleggen van een terras of nieuwe bestrating, het graven van een vijver, het metselen van borderranden, het aanleggen van verlichting. De hovenier kan het schetsontwerp uitwerken tot een tuinontwerp en aan de slag gaan. 

IDEE GEFIXT

VOOR

VOOR

NA

NA

Tuineigenaren in Den Bosch:

“Wij hebben voor Bianca Brouwer gekozen omdat we haar, en vooral ook haar eigen tuin kennen. En daar hebben we geen spijt van gekregen. Ze heeft goede ideeën en denkt vooral ook goed mee met wat je als tuineigenaar wilt. Ze heeft een aantal verschillende ontwerpen gemaakt, waarvan er één, in aangepaste vorm is gekozen. Wat ons nog erg opviel is hoe ontzettend hard ze werkte, tot het bijna te donker was om nog iets te doen. Wij zijn erg tevreden over hoe de tuin er nu uitziet.”

KOSTEN


Schetsontwerp: vanaf € 100.

Beplantingsplan/lijst: vanaf € 80.

Arbeidskosten uitvoering ontwerp/beplantingsplan: € 40 per uur.

Overige kosten:

  • (Biologische) meststoffen en bladaarde, aarde, beplanting, etc. worden apart gefactureerd.
  • Aanhangerkosten b.v. voor het vervoeren van (blad)aarde of beplanting: € 45.
  • Groenafvoer afhankelijk van het stortgewicht: tussen € 45 en € 60.
  • Reis- en benzinekosten indien uw tuin meer dan 10 km van Amersfoort-Centrum ligt.