Skip to content

Bianca

Massage Amersfoort | Ziehier.nu |Bianca Brouwer

EEN TUIN IS………

Een tuin is voor mij als een schilderij; het heeft diepte, kleuren, contrasten, contouren. Het is een verlengstuk van mezelf en een ‘uitbouw’ van mijn woning. Heerlijk om in te werken, prettig om in te vertoeven en lekker om uit te snoepen.

En wat betekent een tuin voor jou, hoe ervaar jij je tuin, hoe benut jij je tuin? Geeft de tuin je energie of vraagt het energie? Indien er medebewoners zijn, hoe beleven zij de tuin?


JOUW TUIN, VOL MOGELIJKHEDEN

Ben je op het punt aangekomen dat je het onderhoud van je tuin niet meer zelf wilt/kunt doen? Of je wilt iets anders met je tuin maar je hebt geen idee. Of je hebt een idee en weet niet hoe dit (alleen) uit te voeren. Ik kan langskomen om je te informeren over onderhoud en ontwerp van je tuin.

Met kennis van zaken en creativiteit doe ik een voorstel. Daarmee maak ik je tuin (weer) voelbaar en zichtbaar zoals je voor ogen had of hebt. Daarbij houd ik rekening met je budget, de locatie, de lichtinval, de grondkwaliteit en eventueel hergebruik van beplanting en materialen. Ik ben een natuurlijke tuinierster; ik gebruik geen agressieve bestrijdingsmiddelen, ik gebruik zo natuurlijk mogelijke bodemverbeteraars en ik geef de voorkeur aan beplanting en tuinen met een natuurlijke uitstraling.

Mijn opdrachtgevers zijn met name particulieren. Ook kleinschalige (zorg)instellingen en organisaties kunnen mij benaderen.

Benieuwd naar mijn werk en de ervaring van eigenaren? Neem een kijkje bij goed onderhouden en idee gefixt .

Tuinen, ze zijn er in vele varianten. Op hoogte of op de begane grond, groot of klein, op N-O-Z-W. En door heel het land. Waar je tuin ook ligt, je kunt contact met me opnemen.

Tot ziens in je tuin,

Bianca Brouwer